mewalii

Vi vil gøre verden mere bæredygtig – ét bind ad gangen

Vi hedder Frederikke og Simone, og vi har startet Mewalii for at gøre det nemt for menstruerende at være bærdygtige under menstruationen.

I 2019 sad vi med en fælles frustration om mangel på bæredygtige hygiejnebind på abonnement. Det udviklede sig hurtigt til et løfte om at ændre forbruget af intimprodukter. Derfor har vi skabt Mewalii for at erstatte de plastikfyldte hygiejnebind med et miljøvenligt alternativ, der ligner et helt almindeligt bind. Du kan få bindene på abonnement, for det har vi selv drømt om at kunne få.

Det skal være nemt at passe på miljøet

Vi var frustrerede over last-minute panikkøb og toiletpapir som nødløsning. Derfor er det også vigtigt for os at designe en løsning, hvor du altid har, hvad du skal bruge, når du skal bruge det. For selv de små valg i hverdagen kan gøre en stor forskel. Mewaliis produkter kan bestilles på abonnement, så du får dem fast ind ad døren, før menstruationen melder sin ankomst.

 

Af menstruerende for menstruerende

Vi er for alle menstruerende. Ingen skal gå igennem livet og føle sig forkert. Derfor vil vi være med til at skabe et trygt rum og nedbryde de tabu, der ofte er forbundet med menstruation – blandt andet ved at gøre det til en mere naturlig del af vores hverdag at snakke om menstruation og alt det, der følger med.

Vores mission

Bæredygtighed

Vores bind indeholder hverken bomuld, traditionel plastik eller pesticider, men er fremstillet af hampefibre, som dyrkes i Europa.

Selvkærlighed

Mewalii handler ikke kun om at passe på miljøet, men også om at gøre det bedste for din krop.

Aftabuisering

Vi vil være med til at skabe et trygt rum og nedbryde de tabu, der ofte er forbundet med menstruation.

0
    0
    Din kurv
    Din indkøbskurv er tomTilbage til butikken