mewalii

Opbygning af Mewaliis bind

Det øverste lag: Da hamp er en meget grov plante og svær at blødgøre, så har vi mikset det øverste lag med viscose for at gøre det blødt og rart. Vores mål er at lave dette lag i 100% hamp i fremtiden. Funktionen for det øverste lag er at transportere væsken til bindets midte.
Det midterste lag: Hvis du åbner dit bind, så åbner du op til 100 % hamp. Dette lag har til funktion er at absorbere og holde på væsken.
Bagside og emballage: Bagsiden af bindet består af biofolie og fungerer som en barriere for blod og væsker.
Hvorfor bruger vi hamp? Vidste du, at bind er på top 10 listen over plastikprodukter, der havner i naturen? Størstedelen af bind består i dag af plastik og/eller plastik. I stedet bruger vi hampefibre, som har et fiberudbytte, der er tre gange så højt som bomuld. Det vil sige, at man kan nøjes med at bruge en tredjedel af jordarealet for samme udbytte. Samtidig sparer vi enorme mængder vand, når vi bruger hamp. Hamp bruger kun 1000 liter vand under produktionen af 1 kg hamp, hvorimod bomuld kan bruge helt op til 29.000 liter vand for bare 1 kg bomuld. Hamp er en fantastisk plante, som er rigtig god for klima og miljø. Vi sparer også en lang transport, da hamp dyrkes i Europa og samtidig kan hamp klare sig uden pesticider. Vi kan kun sige, at vi er vilde med hamp, når det kommer til klima og miljø.
0
    0
    Din kurv
    Din indkøbskurv er tomTilbage til butikken