Handelsbetingelser

Læs venligst disse handelsbetingelser. Mewalii anbefaler, at du sætter dig ind i disse vilkår. De er til for at beskytte dig som kunde og forbruger, så det er vigtig, at du forstår dem.

Disse betingelser gælder for websitet www.mewalii.com, de abonnementservices, der tilbydes på websitet og de produkter der leveres i henhold til abonnementer samt enkelt salg. Ved at bruge websitet, eller ansøge om et abonnement via websitet, accepterer du vilkårene og indvilliger i at være bundet af dem.

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail hello@mewalii.dk eller ringe til os på 61 85 00 03.

www.mewalii.com ejes og drives af Mewalii ApS, Rødegårdsvej 61, 5000 Odense C.

CVR: 41689412

Ydelser og Produkter
Du skal være mindst 18 år for at kunne tegne et abonnement hos Mewalii. Du skal også være opmærksom på, at Mewalii.com kun forhandler abonnementer til levering af produkter til adresser i Danmark (dette gælder desværre ikke adresser på Grønland og Færøerne).

Når du har bestilt et abonnement via Mewaliis webshop, vil vi bekræfte bestillingen ved at sende en besked til din indtastede e-mailadresse. Aftalen mellem dig og Mewalii er først indgået, når vi bekræfter i en ny e-mail til dig, at abonnementer er blevet eller vil blive sendt til dig.

Abonnementsaftalen medfører, at du hvert kvartal får leveret en pakke til den adresse, du har angivet.

Mewalii forbeholder sig ret til at afstå fra at handle med dig uden begrundelse.

Priser
Med undtagelse af åbenlyse typografiske fejl gælder de priser og fragtomkostninger, der til enhver tid er angivet på websitet. Priserne er oplyst i DKK og er inklusiv moms.

Prisen for et kvartals-abonnement består normalt af et periodemæssigt abonnementsgebyr. De priser, der er gældende for dit abonnement, er fremhævet i forbindelse med bestilling af et abonnement.

Mewalii forbeholder sig ret til med kort varsel at ændre priser, materialer og tidspunkter. Køber du et abonnement, ændres prisen på abonnementet ikke for dig, selv om nye abonnenter betaler en højere pris.

Betaling
Ved indgåelse af dit abonnement, accepterer du at betale det periodemæssige abonnementsgebyr, indtil abonnementet opsiges.

Ved køb af en prøvepakke sker betalingen, når pakken afsendes. De efterfølgende betalinger sker løbende i det interval, du har valgt (f.eks. hver 3. måned). Ved engangskøb trækkes betalingen først, når varen er sendt.

Betaling skal ske med MasterCard, Visa eller MobilePay. Du accepterer hermed, at vi kan opkræve periodemæssige abonnementsgebyrer fra dit kredit- eller betalingskort uden yderligere godkendelse, indtil du ændrer din betaling via din konto på websitet.

Skal du ændre, slette eller fornye dit kredit- eller betalingskort, kan du foretage ændringerne for din betaling via din konto på websitet.

Vi gør opmærksom på, at tilbud og rabatter ikke kan kombineres.

Leveringstid
Ved indgåelse af et abonnement, vil du modtage en pakke med produkter hvert kvartal. Første gang du bestiller har du mulighed for at vælge dato for levering af dit abonnement, dette skal dog ske senest 7 dage inden levering skal finde sted.

Opsigelse og automatisk fornyelse
Både du og Mewalii kan til enhver tid uden begrundelse opsige abonnementet til ophør ved udløbet af den til enhver tid gældende abonnementsperiode.

Fortrydelsesret og reklamation
Såfremt du er en forbruger, kan du lovligt ombestemme dig inden for 14 dage (“fortrydelsesfrist”) fra den dag du modtager et produkt/en pakke fra Mewalii. Denne fortrydelsesfrist skal altid omfatte mindst syv arbejdsdage.

Du kan kun udøve din fortrydelsesret, hvis produkterne er i sin oprindelige stand og indpakning. Dette gælder ikke, hvis produktet er blevet beskadiget eller ændret på grund af en handling, der har været nødvendig for at undersøge produktet, eller på grund af en omstændighed, der ikke kan henføres til dig.

Du udøver din fortrydelsesret ved at kontakte os inden udløbet af fortrydelsesfristen, hvorefter vi fremsender et returlabel, samt ved at returnere produktet/produkterne til os ved brug af fremsendte returlabel. Du kan kontakte os ved at sende en e-mail til hello@mewalii.dk.

Hvis du udøver din fortrydelsesret refunderer Mewalii, hvad du har betalt for produktet i overensstemmelse med vores returpolitik nedenfor.

Derudover har du som forbruger også 24 måneders reklamationsret.

Returpolitik
Hvis du returnerer et eller flere produkter til os, efter du har udøvet din fortrydelsesret (se ovenfor) vil vi gennemføre tilbagebetaling hurtigst muligt, og senest 14 dage fra den dato, vi har fået produktet retur til vores faciliteter. Vi vil derefter tilbagebetale prisen på produktet. Vi bærer omkostningerne, når der returneres et produkt til os.

Hvis du returnerer et produkt til Mewalii af andre grunde, vil vi undersøge det returnerede produkt og give dig besked via e-mail inden for en rimelig tid vedrørende din tilbagebetaling. Vi udfører normalt tilbagebetaling senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget produktet. Vi vil således tilbagebetale produktets pris.

Som udgangspunkt vil vi tilbagebetale penge til dig med samme betalingsmetode, som du brugte til at gennemføre betaling til os.

Meddelelser
Meddelelser til os skal sendes til hello@mewalii.dk. Meddelelser til dig sendes til den e-mail-adresse, du har angivet på websitet.

Tilføjelser og ændringer
Vi kan fra tid til anden foretage tilføjelser eller ændringer til disse vilkår. Du er bundet af de forhold, der gælder på det tidspunkt, du har tegnet abonnement hos Mewalii. Medmindre vi underretter dig om ændringer i disse vilkår, og du ikke inden 60 dage fra den dato, hvor meddelelsen er sendt, informerer os om, at du ikke accepterer sådanne ændrede vilkår (i givet fald vil dit abonnementet straks ophøre).

Lovvalg og tvister
Disse vilkår samt dit abonnement skal fortolkes og anvendes i overensstemmelse med dansk lovgivning. Tvister i enhver anledning af disse vilkår eller vedrørende dit abonnement skal afgøres ved de danske civile domstole.